Приватбанк відкрив відділення в Полтавській облдержадміністрації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив відділення в Полтавській облдержадміністрації

Фондовий ринок
141
4 січня 2003 року в приміщенні Полтавської обласної державної адміністрації, відбулося відкриття нового відділення Приватбанку. Як повідомив директор Полтавського головного регіонального керування банку Олександр Удовиченко, це відділення відкрите в рамках реалізації проекту по видачі працівникам бюджетних організацій заробітної плати з використанням пластикових карт. Крім повного спектра операцій із пластиковими картами, нове відділення Приватбанку буде надавати повний комплекс послуг для громадян - прийом депозитних внесків, здійснення грошових переказів, прийом комунальних платежів і т.д. Також, за словами Олександра Удовиченко, для зручності власників пластикових карт Приватбанку, найближчим часом мережа банкоматів у місті буде збільшена до 15 і встановлено ще три нових банкомати, а кількість підприємств торгівлі і сервісу, що приймають до оплати пластикові карти Приватбанку, буде збільшене до 450.
Виступаючи на церемонії відкриття нового відділення банку, Голова Полтавської облдержадміністрації Євгеній Томін відзначив, що незважаючи на досить велику кількість банків, уповноважених на обслуговування бюджетних коштів, Приватбанк сьогодні найбільше відповідає необхідним вимогам - наявністю розвитий інфраструктури пунктів видачі наявних і банкоматів, рівнем наданого сервісу і якістю послуг.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує більш 190 тисяч корпоративних клієнтів і понад 3,5 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 365 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас