Приватбанк: У 2002 році обсяг коштів фізосіб збільшився на 1,2 млрд. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк: У 2002 році обсяг коштів фізосіб збільшився на 1,2 млрд. грн

Кредит&Депозит
125
Протягом 2002 року обсяг коштів фізичних осіб, притягнутих Приватбанком, збільшився на 1,2 млрд. грн. до 2,6 млрд. грн. Про це повідомив заступник голови правління Приватбанку Юрій Кандауров. За його словами, збільшення протягом року більш ніж на 80 % обсягу притягнутих коштів було забезпечено за рахунок поліпшення якості обслуговування клієнтів, так і впровадження банком передових банківських технологій, надання не набору окремих банківських послуг, а комплексних продуктів. Зокрема, у 2002 році Приватбанк запропонував клієнтам унікальну депозитну програму "10 років довіри", у рамках якої клієнти одержали можливість розмістити свої кошти на депозитному внеску, а також безкоштовно одержати пластикову карту "VISA", за допомогою якої вкладники одержали можливість, не звертаючись до відділення банку, у будь-який час зняти суму внеску, а по закінченні договору і відсотки, у банкоматі як на території України, так і за рубежем.
Також у 2002 році Приватбанк запропонував клієнтам унікальну розрахунково-депозитну карту Maestro Preapid, що поєднує властивості звичайної платіжної карти і депозиту. Крім можливості моментального оформлення, власники Maestro Prepaid одержали цілодобовий доступ до своїх коштів, а також можливість розраховуватися за товари і послуги в торгово-сервісній мережі по усьому світі. Сполучаючи в собі простоту і швидкість оформлення, предоплачені карти Maestro Prepaid, насамперед, є ідеальним банківським продуктом для клієнтів, що відправляються на відпочинок чи у відрядження, у тому числі і зарубіж.
Говорячи про нові програми банку для фізичних осіб, Юрій Кандауров повідомив, що в січні 2003 року Приватбанк запропонував клієнтам нову депозитну програму - накопичувальний валютний внесок "Капітал" з вигідними умовами: щомісячною виплатою відсотків і можливістю поповнення внеску. У рамках цієї програми банк припускає проведення довгострокової компанії співробітництва з клієнтами.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує понад 3,5 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 365 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 588 банкоматів, 12 475 POS -терміналів і 1 658 пунктів видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас