Приватбанк упроваджує зарплатний проект в УВС м. Севастополя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упроваджує зарплатний проект в УВС м. Севастополя

Фондовий ринок
418
Приватбанк приступив до реалізації зарплатного проекту з Управлінням внутрішніх справ м. Севастополя. Як повідомили в Севастопольській філії Приватбанку, у ході реалізації проекту планується випуск 1300 зарплатних карт співробітникам Севастопольського УВС, 340 карт співробітникам відділу пожежної безпеки міста. Також для зручності працівників УВС, у будинку управління буде встановлений банкомат. У ході презентації проекту, керівники правоохоронного відомства і Севастопольської філії Приватбанку відзначили зростаючу популярність цього виду банківських послуг, зручність користування картами. Це не перший зарплатний проект із силовими структурами регіону. Уже впроваджені й успішно діють зарплатні проекти з рядом частин і з'єднань Військово-Морських сил України і Чорноморського флоту РФ.
Довідка
Приватбанк є одним з найбільших банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 374 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 582 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пунктів видачі наявних. Обсяг емісії пластикових карт міжнародних платіжних систем складає 2,4 мільйони.
На сьогоднішній день Севастопольською філією Приватбанк випущено більш 8000 зарплатних карт, мережа обслуговування карт у місті включає більш 200 точок еквайрингу, 11 банкоматів і 6 пунктів видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас