Лук'янов: Стельмах має залишитися в системі НБУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лук'янов: Стельмах має залишитися в системі НБУ

546
Володимир Стельмах повинен залишитися в системі Національного банку України. Таку думку висловив перший заступник голови Комітету ВР з питань бюджету, народний депутат від фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.
"Володимир Стельмах перебував біля керма фінансової системи досить довго, на його керівництво припали як позитивні тенденції, які були пов'язані зі зростанням фінансової та банківської систем, так і найбільш тяжкі періоди, коли криза світової фінансової системи в Україні поглиблювалася помилками влади, в першу чергу, помилками чинної на той час урядової команди. Зрозуміло, що людина з таким досвідом має залишатися в системі Національного банку", - зазначив нардеп.
"Разом з тим потрібно зрозуміти, що ми повинні йти вперед, і Сергій Арбузов в даній ситуації буде хорошим наступником і людиною, яка додасть динамізму в розвиток і збереже стабільність і мудрість від попереднього керівника", - сказав політик.
Нагадаємо, Верховна Рада України має намір розглянути подання Президента про звільнення Володимира Стельмаха з посади голови Національного банку України.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас