Приватбанк реалізував зарплатний проект на Азовському судноремонтному заводі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк реалізував зарплатний проект на Азовському судноремонтному заводі

Фондовий ринок
68
Маріупольська філія Приватбанку реалізувала спільний зарплатний проект з одним з найбільших підприємств регіону - Азовським судноремонтним заводом. Як повідомили прес-службі банку в Маріупольській філії Приватбанку, на сьогоднішній день для працівників заводу уже випущено 1 685 зарплатних карт Visa Electron.
У рамках зарплатного проекту на прохідний підприємства на Приморському бульварі встановлений банкомат, що обслуговує не тільки працівників заводу, але і всіх жителів міста, тому що розташований у зоні відпочинку, де цілодобово працює велика кількість кафе, ресторанів і готель.
Для зручності працівників судноремонтного заводу, з найбільш великими торговими точками району, що прилягає до заводу, Приватбанком укладаються договори еквайрингу. Також у рамках проекту планується випуск карт для пенсіонерів, що працюють на підприємстві.
Довідка:
Азовський судноремонтний завод був заснований у 1886 році і є другим по величині в Україні після Ільїчівського СРЗ. Приватбанк є одним з найбільших банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 374 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 564 банкомати, 12 475 POS-терміналів і 1658 пункти видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас