Приватбанк знизив процентні ставки по Програмі мікрокредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк знизив процентні ставки по Програмі мікрокредитування

Кредит&Депозит
150
У рамках проведення акції, присвяченої 5-річчю спільної діяльності з компанією IPC (International Projekt Consult) по реалізації Програми мікрокредитування, Приватбанк оголосив про зниження процентних ставок по кредитах для представників малого і середнього бізнесу. Як повідомив Перший заступник Голови Правління Приватбанку Володимир Яценко, у рамках акції клієнти банку - приватні підприємці, малі і середні підприємства, можуть одержати мікрокредити у валюті під 12% річних, у гривні - під 20% річних. Кредити можуть бути надані підприємствам, приватним підприємцям у безготівковій, або готівковій формі в одній з валют (USD, EUR, UAH) на придбання основних чи поповнення оборотних коштів.
Пільгові умови кредитування будуть діяти до 1 лютого 2003 року. При цьому для клієнтів, що уклали договір у період дії акції, процентна ставка буде залишатися незмінною протягом усього терміну кредиту.
За словами Володимира Яценко, сьогодні в Приватбанкові одержати мікрокредити на розвиток власного бізнесу можуть приватні підприємці всіх регіонів України, для яких працює більш 70 Центрів мікрокредитування.
Довідка:
Приватбанк із грудня 1997р. є активним учасником Програми підтримки малого і середнього бізнесу в Україні по лініях міжнародних фінансових організацій (Європейський Банк Реконструкції і Розвитку / Німецько-Український Фонд). Станом на 1 грудня 2002р. портфель банку по Програмі мікрокредитування включає більш 5 тис. кредитів, поточне сальдо складає близько 29 млн. доларів США.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас