Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування в Запоріжжі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування в Запоріжжі

Кредит&Депозит
162
Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування на території найбільшого в Запоріжжі речового ринку "Анголенко". Основним пріоритетом роботи Центра стане надання кредитів по Програмі мікрокредитування підприємцям, що працюють на ринку. За прогнозами фахівців Запорізького регіонального керування Приватбанку, найбільш затребуваними серед клієнтів Центра будуть невеликі експрес-кредити. Особливістю експрес-кредитів є оперативність і простота оформлення кредитів для підприємців, мінімальні витрати на оформлення. Звернувшись у Центр мікрокредитування, підприємці зможуть одержати кредит для розвитку власного бізнесу протягом 2-3 днів з моменту подачі заяви.
Розвиваючи систему мікрокредитування Запорізьке РУ Приватбанку активно сприяє розвитку малого і середнього бізнесу в регіоні, розширенню числа торгових точок приватних підприємців і збільшенню обсягу продажів. На сьогоднішній день тільки в Запоріжжі Приватбанком щомісяця видається близько 50 мікрокредитів. Сальдо виданих мікрокредитів на 01 грудня 2002 р. складає 1,5 млн. дол. США.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Поточне сальдо портфеля мікрокредитів Приватбанку станом на 01.12.2002р. перевищило 28 млн. дол. США в еквіваленті, а з початку програми мікрокредитування Приватбанк надав кредитів на суму 57 млн. доларів США. Кількість мікрокредитів, виданих суб'єктам малого бізнесу, складає більш 5 тис. Для обслуговування приватних підприємців у системі Приватбанку працює 70 Центрів мікрокредитування у всіх регіонах України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 374 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас