Приватбанк уклав зарплатний договір з Одеським інститутом сухопутних військ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк уклав зарплатний договір з Одеським інститутом сухопутних військ

Фондовий ринок
93
Приватбанк і одне з найбільших військових навчальних закладів України - Одеський інститут сухопутних військ підписали договір про реалізацію зарплатного проекту, у рамках якого більш 8 000 тисяч слухачів і викладачів інституту стануть власниками пластикових карт Приватбанку.
Як повідомили в Південному головному регіональному керуванні Приватбанку, на сьогоднішній день Південним ГРУ укладені договори на виплату заробітної плати за допомогою пластикових карт із такими найбільшими організаціями регіону, як Одеська Державна Академія холоду, Одеська регіональна служба державного ветеринарного контролю на границі і транспорті, що має підрозділи в 5 областях України, а також бригада зв'язку Південного оперативного командування, підрозділу якого розташовані в 3 областях нашої країни.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших системних банків України. На сьогоднішній день банк обслуговує більш 3,3 млн. рахунків фізичних осіб. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 368 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережа обслуговування пластикових карт: 550 банкоматів, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас