Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування в Дніпропетровську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування в Дніпропетровську

Фондовий ринок
90
Приватбанк відкрив Центр мікрокредитування на території найбільшого в Дніпропетровську «Центрального» ринку, основним пріоритетом роботи якого стане надання кредитів по програмі мікрокредитування підприємцям, що працюють на ринку і розташованих поблизу його торгових центрів. Як повідомили представники Дніпропетровського регіонального керування Приватбанку, на сьогоднішній день банк активно розвиває систему мікрокредитування суб'єктів малого і середнього бізнесу не тільки в Дніпропетровську, але і великих містах області – Павлограді, Нікополеві, Вольногорську і Новомосковську. З початку 2002 року приріст сальдо портфеля мікрокредитів Дніпропетровського регіонального керування Приватбанку склав 30 %, приріст кількості кредитів склав 73%, що сприяє розвитку малого і середнього бізнесу в регіоні, розширенню числа торгових точок приватних підприємців і збільшенню обсягу продажів.
На сьогоднішній день у ДРУ Приватбанку щомісяця видається більш 60 мікрокредитів. Сальдо виданих кредитів на 01.11.02 р. складає понад 2 млн. дол. США, під кінець року планується збільшити до 2,5 млн. дол. США.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Поточне сальдо портфеля мікрокредитів Приватбанку за станом на 01.12.2002р. перевищило 28 млн. дол. США в еквіваленті. Кількість мікрокредитів, виданих суб'єктам малого бізнесу, складає більш 5 тис. Для обслуговування приватних підприємців у системі Приватбанку працює більш 70 Центрів мікрокредитування у всіх регіонах України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 366 філій і відділень по всій території країни.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас