Приватбанк реалізував великий CO-BRAND проект на Прикарпатті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк реалізував великий CO-BRAND проект на Прикарпатті

Фондовий ринок
134
Один з найбільших українських банків - Приватбанк реалізував перший на Прикарпатті CO-BRAND проект у Національному університеті нафти і газу (Івано-Франківськ). Як повідомили прес-службі банку в Івано-франківській філії Приватбанку, у рамках широкомасштабної CO-BRAND програми ВУЗа і банку, будуть реалізовані зарплатний проект і проект по виплаті стипендій більш ніж 8,000 студентам через спільні пластикові карти.
За словами директора Івано-Франківської філії банку Богдана Лесюка, реалізація спільного проекту в найбільшому і значимому вузі Прикарпаття, аналога якого немає в Україні, знаменує собою просування передових банківських послуг у самім прогресивному соціальному середовищі - студентському. При цьому, випуск CO-BRAND пластикових карт університету і банку із символікою ВУЗа й особистими даними власника, дозволить використовувати карти не тільки в якості фінансового інструменту, але і студентського квитка, створити сучасну пропускну систему.
Велику соціальну значимість проекту відзначив і ректор університету Євгеній Крижанівський. За його словами, залучення студентів економічних спеціальностей до співробітництва з Приватбанком, стимулює їхній процес навчання з використанням новітніх програмних продуктів банку.
Також з метою надання якісного комплексу банківських послуг працівникам і студентам Національного університету нафти і газу, Приватбанк відкрив на території ВУЗа своє нове відділення й установив банкомат. До послуг клієнтів нового відділення весь спектр сучасних банківських продуктів: випуск і обслуговування пластикових карт, продаж передсплачених послуг (Prepaid), прийом комунальних і інших платежів.
Довідка:
Приватбанк є одним з найбільших банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 366 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 542 банкомата, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. На сьогоднішній день на Прикарпатті вже працюють більш 40 відділень Приватбанку, що надають корпоративним і індивідуальним клієнтам повний комплекс сучасних банківських послуг.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас