Приватбанк вМукачеві впроваджує зарплатні проекти з підприємствами бюджетної сфери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк вМукачеві впроваджує зарплатні проекти з підприємствами бюджетної сфери

Фондовий ринок
88
Мукачівська філія Приватбанку приступила до впровадження спільних зарплатних проектів з найбільшими медичними установами регіону - Закарпатською Обласною дитячою лікарнею і Мукачівською районною лікарнею. Як повідомили в Мукачівській філії банку, до кінця року в рамках даних проектів буде випущено 2 573 пластикові карти Visa Electron і Cirrus Maestro. Також філією укладений договір про випуск студентських карт для студентів Мукачівського технологічного інституту. У рамках договору, банк не тільки забезпечить виплату стипендій і зарплат співробітникам ВУЗа за допомогою пластикових карт, але й установив іменні стипендії банку для 8 кращих студентів інституту.
Довідка:
Мукачівська філія Приватбанку працює на ринку банківських послуг регіону з 1994 року. В даний час філією відкрито 27 відділень у 9 районах Закарпатської області. У м. Мукачеві працюють два банкомати і 104 точки еквайринга. Філія обслуговує 85 підприємств по видачі заробітної плати через пластикові карти Приватбанку.
Приватбанк є одним з найбільших банків України. Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку включає 1 363 філій і відділень по всій території країни. Банк має найбільшу в Україні мережу обслуговування пластикових карт: 541 банкомат, 12 475 POS-терминалови1 658 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас