Приватбанк упровадив систему оплати послуг оператора мобільного зв'язку WellCOM у режимі реального часу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упровадив систему оплати послуг оператора мобільного зв'язку WellCOM у режимі реального часу

Фондовий ринок
121
Один з найбільших українських банків - Приватбанк і оператор мобільного зв'язку WellCOM упровадили послугу миттєвого поповнення особових рахунків контрактних абонентів WellCOM і оформлення контрактного підключення до мережі WellCOM у відділеннях Приватбанку в м.Києві. За словами фахівців банку, розроблена Приватбанком і WellCOM система обслуговування клієнтів, не має аналогів в Україні і дозволяє скоротити до мінімуму процедуру, зв'язану з оплатою й оформленням стартових пакетів і послуг зв'язку. Оплата за підключення і послуги мобільного зв'язку здійснюється готівкою або безпосередньо з банківського рахунка чи пластикової карти клієнта. При цьому, користатися послугами мобільного зв'язку клієнт зможе відразу ж після оплати.
Оформити контрактне підключення до мережі WellCOM і поповнити рахунок у режимі реального часу можна в будь-якім відділенні Приватбанку в Києві.
Довідка:
На сьогоднішній день Приватбанк надає своїм клієнтам можливість оплати послуг мобільного зв'язку ведучих операторів KYIVSTAR, UMC, GOLDEN TELECOM через банкомати, відділення банку по всій Україні. Приватбанком емітовано більш 1,9 мільйона карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку, що складає 59 % всієї інфраструктури ринку, включає 536 банкоматів, 12 475 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас