Приватбанк видав більш 10 мільйонів гривень кредитів на придбання автомобілів у Харкові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк видав більш 10 мільйонів гривень кредитів на придбання автомобілів у Харкові

Кредит&Депозит
156
На сьогоднішній день кредитний портфель Харківського головного регіонального керування Приватбанку по програмі "Автокредит за 30 хвилин" складає більш 10 мільйонів гривень. Як повідомив заступник керівника Індивідуального бізнесу Харківського ГРУ Дмитро Кольтюков, програма "АвтоКредит за 30 хвилин" користається широкою популярністю серед жителів Харківського регіону. Насамперед, умови кредитної програми Приватбанку (мінімальний внесок від 20%, термін кредитування до 5 років) роблять покупку автомобіля в кредит доступною практично кожному жителю із середнім рівнем доходу. При цьому, у Харкові й області в кредит можна придбати автомобіль будь-якої марки - від "демократичної" "Таврії" і "ВАЗу", до автомобілів представницького класу ведучих світових виробників - серед партнерів Приватбанк у реалізації програми автокредитования в Харківському регіоні 26 найбільших салонів із продажу автомобілів.
З початку року Харківським ГРУ Приватбанку видано 341 кредитів на придбання автомобіля, причому за останні два місяці в рамках програми "АвтоКредит за 30 хвилин" тільки в Харкові в кредит продано 205 автомобілів.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. На сьогоднішній день банк обслуговує понад 3,4 млн. рахунків індивідуальних клієнтів. Станом на 01.11.2002р. обсяг коштів фізичних осіб, притягнутих Приватбанком, складає 2 389 млн. грн., кредитний портфель - 4,2 млрд. грн., у тому числі кредити фізичним особам – 635 млн. грн. Регіональна мережа Приватбанку включає 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас