Приватбанк обслуговує понад 50 тисяч приватних підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк обслуговує понад 50 тисяч приватних підприємців

Фондовий ринок
79
На сьогоднішній день у Приватбанкові обслуговується більш 50 тисяч приватних підприємців, з початку року кількість клієнтів – суб'єктів малого бізнесу виросла на 56%. За словами представників банку, такий ріст клієнтської бази свідчить про те, що впровадження комплексу послуг, розробленого Приватбанком з урахуванням особливостей роботи і вимог суб'єктів малого і середнього бізнесу, не тільки знаходить попит серед приватних підприємців, але і дозволило перебороти тенденцію традиційної недовіри суб'єктів малого бізнесу до банківської системи й орієнтації на «тіньові» схеми фінансових взаємин.
Приватбанк пропонує приватним підприємцям комплекс банківських послуг, що включає в себе розрахунково-касове обслуговування, випуск і обслуговування пластикових карт, GSM і інтернет-банкінг, послуги віддаленого доступу, а також широкий спектр кредитних програм. За словами Першого Заступника Голови Правління Володимира Яценко, на сьогоднішній день сальдо портфеля мікрокредитів перевищило 28 млн. дол. США в еквіваленті. Кількість мікрокредитів, виданих суб'єктам малого бізнесу, складає більш 4,7 тис. Для обслуговування приватних підприємців у системі Приватбанку працює більш 70 Центрів мікрокредитування у всіх регіонах України.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Станом на 01.11.2002р. кредитний портфель банку складає 4,2 млрд. грн. Приватбанк обслуговує понад 180 тис. рахунки корпоративних клієнтів. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 360 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас