Карти, гроші… від FINANCE.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Карти, гроші… від FINANCE.UA

Валюта
1385
Найпопулярніший серед українців інформаційно-аналітичний портал в тематиці "Фінанси" - FINANCE.UA постійно розвивається і стає більш близьким для своїх читачів. Тепер до уваги користувачів, яких цікавлять "найсвіжіші" курси валют, представлено додаткові зручні можливості. Розробники запропонували карти, на яких зазначено банки та пункти обміну валют, що потрібні читачам. Для відображення карти необхідно натиснути на назву міста. Це суттєво спрощує пошук найвигідніших пропозицій від фінансових установ.
"Наші таблиці стосовно продажу та обміну валют користуються неабиякою популярністю як серед представників великих організацій, так і у приватних осіб - пересічних українців. Ці дані від FINANCE.UA дозволяють користувачам прослідкувати ситуацію з валютами по всій Україні.
Можу з упевненістю зазначити, що протягом цього року майже всі серйозні фінансові установи України інформували про свою роботу на наших сторінках. Тому – читайте, порівнюйте, користуйтесь картами – інформація від FINANCE.UA дозволить кожному здійснити найвигідніші фінансові операції. Особливо актуальним використання карт стає в умовах цьогорічної шаленої літньої спеки, коли рахуєш не лише гроші, а й кожен додатковий крок по розпеченому асфальту…", - переконує керівник проекту Антон Фролов.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас