Moody's підтвердив рейтинги єврооблігацій Ukraine Mortgage Loan Finance No. 1 Plc і Ukraine Auto Loan Finance No.1 Plc — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's підтвердив рейтинги єврооблігацій Ukraine Mortgage Loan Finance No. 1 Plc і Ukraine Auto Loan Finance No.1 Plc

212
Міжнародне рейтингове агентство Moody's підтвердило рейтинги єврооблігацій компанії Ukraine Mortgage Loan Finance No. 1 Plc і компанії Ukraine Auto Loan Finance No.1 Plc. Про це йдеться в повідомленні Moody's.
Агентство, зокрема, підтвердило на рівні Ba1 рейтинг єврооблігацій класу А компанії Ukraine Mortgage Loan Finance No. 1 Plc (такі папери були випущені на суму 134,1 млн. доларів), а також підтвердило на рівні B3 рейтинг єврооблігацій класу В даній компанії (папери були випущені на суму 36,9 млн. доларів).
Крім того, Moody's підтвердив на рівні B1 рейтинг єврооблігацій класу А компанії Ukraine Auto Loan Finance No.1 Plc (папери були випущені на суму 85,8 млн. доларів), а також підтвердило на рівні Caa1 рейтинг єврооблігацій класу В даній компанії (папери були випущені на суму 18,7 млн. доларів).
За класифікацією Moody's, цінні папери і емітенти, яким присвоєні рейтинги групи B, вважаються досить ризикованими для довгострокових інвестицій.
Як повідомлялося, Ukraine Mortgage Loan Finance No.1 Plc - спеціальна юридична особа, створена в рамках операції, яка є сек’юритизацією доларових іпотечних кредитів, при цьому продавцем іпотечного портфеля виступає Приватбанк.
Ukraine Auto Loan Finance No. 1 Plc - спеціальна юридична особа, створена в рамках операції, яка є сек’юритизацією доларових автокредитів, при цьому продавцем іпотечного портфеля виступає Приватбанк.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас