Приватбанк заснував іменні стипендії для студентів Херсонського педуніверситета — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк заснував іменні стипендії для студентів Херсонського педуніверситета

270
Херсонська філія Приватбанку уклала договір про співробітництво з Херсонським державним педагогічним університетом, у рамках якого банк і університет упровадили програму заохочення кращих студентів. За узгодженням з керівництвом університету, його кращі студенти будуть щомісяця одержувати меценатську стипендію, що зараховується на студентські пластикові карти. Іменну стипендію Приватбанку будуть одержувати 6 кращих студентів основних факультетів Вуза: фізико-математичного, іноземної й української філології, художньо-педагогічного, фізичного виховання і спорту. Крім того, кращі студенти економічного факультету одержали можливість проходити навчальні практики як у філії банку, так і в його відділеннях. Надалі це дозволить банку поповнювати свій кадровий резерв кваліфікованими фахівцями, адаптованими до роботи в Приватбанкові.
Також у рамках договору, укладеного Приватбанком і університетом, студенти і співробітники ВУЗа будуть одержувати заробітну плату і стипендію за допомогою пластикових карт Visa Electron. В даний час у рамках «зарплатного» проекту уже випущене близько 12 000 пластикових карт.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1,9 мільйона карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку включає 529 банкоматів, 12 165 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі близько 1 400 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас