ФДМУ уклав договір із покупцем "Луганськтепловозу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ уклав договір із покупцем "Луганськтепловозу"

267
Фонд державного майна України (ФДМУ) уклав договір купівлі-продажу з управляючою компанією "Брянський машинобудівний завод", котра перемогла на приватизаційному конкурсі з продажу 76,001% державного пакету акцій ВАТ "Луганськтепловоз". Про це повідомили в прес-службі Фонду держмайна.
За інформацією прес-служби, договір було укладено сьогодні, 29 червня. У ФДМУ також взазначили, що після підписання договору чекають перерахування заявленої покупцем суми (410 млн. грн.).
Як повідомлялося, компанія "Брянський машинобудівний завод" (Росія), яка входить до російського "Трансмашхолдингу", була визнана переможцем конкурсу з відкритою пропозицією ціни за принципом аукціону з продажу 76,001% пакету акцій ВАТ "Луганськтепловоз".
Ціна продажу підприємства перевищила його стартову ціну лише на 10 млн. грн. (початкова вартість становила 400 млн. грн.).
Всього в конкурсі брали участь дві компанії - ВАТ "Сумське машинобудівне науково-виробниче об'єднання ім. Фрунзе" (НВО ім. Фрунзе"), початкова цінова пропозиція якого складала 400 млн. грн., і Брянський машзавод, який запропонував за пакет акцій підприємства 410 млн. грн. Третя компанія, що подала заявку на конкурс, - "Мантара Холдинг" не була допущена ФДМУ до участі в ньому.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас