Єфремов: "Луганськтепловоз" може бути завантажений обсягом робіт до 1 млрд дол. на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: "Луганськтепловоз" може бути завантажений обсягом робіт до 1 млрд дол. на рік

Казна та Політика
314
Підприємство "Луганськтепловоз" може бути завантажене обсягом робіт до $1 млрд на рік, вважає лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
"Я можу сказати як людина, яка впродовж 30 років знає, як працює цей завод, те, що структура, яка безпосередньо співробітничає з Російськими залізницями перемогла в даному конкурсі для заводу, - це добре. Це говорить про те, що ми маємо на тривалий період замовників, які в змозі забезпечити багатотисячний колектив даного підприємства роботою", - сказав він, коментуючи приватизацію холдингової компанії "Луганськтепловоз".
"Я можу сказати за першими розрахунками, що при нормальному ставленні дане підприємство може бути завантажене роботою до $1 млрд в рік", - сказав О.Єфремов.
Відповідаючи на запитання, чи не вважає він, що держава продешевила при продажу цього підприємства і його підкупна вартість могла б бути і вищою, він сказав: "Ми можемо зрештою торгуватися про ціну і угробити ціле підприємство. Підприємство перебуває в такому стані, що якщо якийсь час ми ще поторгуємось, то його можна буде лише розпиляти на металобрухт".
Він також підкреслив, що керівництво даного підприємства "дуже скрупульозно" вивчало цю тему.
"Я ще раз підкреслюю те, що це підприємство знайшло інвестора, який здатний забезпечити його замовленнями, це добре і для держави, і для підприємства, і для людей, які там працюють", - сказав О.Єфремов.
Як повідомлялося, напередодні "Брянський машинобудівний завод", що входить до структури російського "Трансмашхолдингу", виграв конкурс з приватизації 76,001% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз", запропонувавши за пакет 410 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас