Приватбанк упровадив зарплатний проект на Ладижинській ТЕС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк упровадив зарплатний проект на Ладижинській ТЕС

Фондовий ринок
51
Приватбанк приступив до впровадження спільного зарплатного проекту з найбільшим енергетичним підприємством Вінницької області - Ладижинськой ТЕС. Як повідомили у Вінницькій філії Приватбанку, у ході реалізації проекту банк установив перший банкомат у місті енергетиків Ладижині. У рамках спільного проекту планується випустити більш 2 000 пластикових карт для працівників ТЕС.
Крім того, Приватбанк впроваджує в місті ряд зарплатних проектів для працівників бюджетної сфери, у рамках яких зарплату за допомогою банківської пластикової карти будуть одержувати більш 1 500 чоловік. Також за словами представників Вінницької філії Приватбанку, установка банкомата в Ладижині дозволить банку значно розширити клієнтську базу і зміцнити свої позиції в даному регіоні.
До кінця поточного року Вінницька філія Приватбанку планує установити банкомати у всіх містах обласного підпорядкування (Казатин, Жмеринка,Могилів-Подільський, Хмільник).
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1,9 мільйона карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку включає 529 банкоматів, 12 165 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі близько 1 400 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас