26 грудня Приватбанк підведе підсумки першого всеукраїнського Конкурсу серед журналістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

26 грудня Приватбанк підведе підсумки першого всеукраїнського Конкурсу серед журналістів

Фондовий ринок
73
26 грудня 2002 року відбудеться підведення підсумків першого всеукраїнського Конкурсу на кращу журналістську роботу, присвячену впровадженню передових банківських технологій. Конкурс серед журналістів, що висвітлюють економічну і банківську тематику, був оголошений на початку 2002 року Приватбанком за підтримкою Національного союзу журналістів України. Як повідомила прес-служба Приватбанку, головною задачею конкурсу є популяризація серед населення нових банківських технологій і послуг, широке висвітлення діяльності вітчизняних банків, зміцнення довіри до банківської системи. Конкурс проводиться серед журналістів, що працюють у друкованих і електронних ЗМІ України. Для участі в конкурсі необхідно направити конкурсній комісії авторські друковані матеріали і копії аудіо- відеоматеріалів. Переможців конкурсу визначить журі, до складу якого ввійшли представники ведучих українських ЗМІ, Національного союзу журналістів і Приватбанку.
Для переможців конкурсу встановлена одна Перша премія – пластикова карта Приватбанку класу GOLD і 5 000 грн. на рахунку; три Других премії – пластикові карти CLASSIC і 1 000 грн. на рахунку; 10 заохочувальних призів – підключення і безкоштовне річне обслуговування в системі електронного банкінга «Приват24» і пластикова карта Electron із сумою 100 грн.
Нагородження переможців конкурсу відбудеться 14 січня 2003 року в м. Київ в інформаційному агентстві УНІАН. За словами представників банку, Приватбанк планує зробити конкурс серед журналістів щорічним, акцентуючи увагу на найбільш важливих для споживача аспектах банківської діяльності.
Материали на конкурс приймаються до 19 грудня 2002 року за адресами:
Інформаційне агентство УНІАН, ая 20,
01001, м. Київ-1
Прес-служба Приватбанку,
вул. Набережна Перемоги, 50,
49094,м. Дніпропетровськ.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас