JP Morgan Chase Bank визнав Приватбанк одним із кращих банків-кореспондентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JP Morgan Chase Bank визнав Приватбанк одним із кращих банків-кореспондентів

Фондовий ринок
275
12 листопада 2002 року відбулася зустріч керівництва Приватбанку і Вице Президента JP Morgan Chase Bank пані Наталії Крупнової, у ході якої Приватбанкові була вручена нагорода Quality Recognition Award, присуджувана кращим банкам-кореспондентам по усьому світі. Як повідомила Наталія Крупнова, Приватбанк був визнаний "одним із кращих" по якості здійснюваних платежів у доларах США за 2001 рік. Вице Президент JP Morgan Chase Bank відзначила, що кращі банки визначаються серед 6 000 його банків-кореспондентів, і ця нагорода, якої удостоїлися тільки 297 банків світу, у черговий раз підтверджує відповідність роботи Приватбанку найсучаснішим стандартам процесингу міжнародних платежів.
Починаючи з 1994 року, Приватбанк упевнено займає лідируючі позиції на ринку банківських послуг у забезпеченні міжнародних валютних розрахунків клієнтів, як по кількості платежів так і по якості їхньої обробки. За словами представників Приватбанку, на сьогоднішній день співробітництво з JP Morgan Chase Bank не обмежується проведенням міжнародних розрахунків, а спрямовано на впровадження в Україні самих передових банківських технологій. Приватбанк став першим банком у СНД, що використовував у комплексі всі INTERNET-продукти JPMorgan Chase Bank. Серед яких "Chase-Workspace" - моніторинг стану кореспондентського рахунка Приватбанку в режимі on-line; "E-Serve" - доступ до аналітичних даних про активність кореспондентського рахунка Приватбанку; "Statement-Plus" - доступ через Internet до даних про нарахування відсотків по залишках на коррахунку Приватбанку. Також Приватбанк першим в Україні впровадив послугу для фізичних осіб "Swift-to-Cheque"- емітування і відсилання бенефиціару чека JP Morgan Chase Bank на підставі платіжного SWIFT-доручення Приватбанку.
Разом з JP Morgan Chase Bank Приватбанк активно бере участь у міжнародних програмах по боротьбі з відмиванням «брудних» грошей. Сьогодні банками ведеться активна робота з упровадження системи "KYC - Знай Свого Клієнта", здійсненню моніторингу по списках OFAC відповідно до рекомендацій Групи розробки фінансових мір боротьби з відмиванням грошей (FATF), рекомендаціями Нью-Йоркської Клірингової Палати, Актів "PATRIOT USA", спрямованих на боротьбу з міжнародним тероризмом.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас