Приватбанк почав реалізацію проекту "Авто Допомога" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк почав реалізацію проекту "Авто Допомога"

Фондовий ринок
92
Приватбанк приступив до реалізації проекту, у рамках якого клієнти банку зможуть придбати в банкоматах і відділеннях Приватбанку унікальний сервісний пакет «Авто Допомога» компанії «Український Асистанс» (UkrAssist). Як повідомили фахівці Приватбанку, цей пакет містить у собі набір послуг, що необхідні практично будь-якому автомобілісту. Зокрема, власник пакета одержує можливість один раз протягом терміну дії пакета безкоштовно скористатися послугами буксирування, виїзду ремонтної бригади, надання медичної і юридичної допомоги. Крім того UkrAssist забезпечує клієнтам надання інформаційних послуг, передачу термінових повідомлень, медичні консультації за телефоном й ін. Вартість пакета складає 27 чи 73 грн. у залежності від терміну його дії (від одного місяця до року).
Для оформлення пакета клієнту досить звернутися в найближче відділення Приватбанку чи оформити його за допомогою пластикової карти банку в банкоматі, а потім передзвонити в службу клієнтської підтримки банку за телефоном 8 800 50000 30 і активувати пакет, відповівши на питання оператора про власника пакета. Також, за словами фахівців банку, пакет послуг «Авто Допомога» стане оригінальним подарунком будь-якому автомобілісту, адже його можна оформити на користь родичів, друзів, колег і знайомих.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Станом на 1 жовтня поточного року, його статутний фонд складає 260 млн. грн. (49,5 млн. євро), власний капітал – 418,6 млн. грн. На сьогоднішній день банком емітовано 1 940 000 карт, що складає 42% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку включає 522 банкомата, 12 165 POS-терміналів і 1 658 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі більш 1 340 філій і відділень по всій Україні.
Довідка:
Україно-російське підприємство з іноземними інвестиціями ТОВ "Український Асистанс" входить у число провідних сервісних компаній України. Сервіс включає комплексний медичний, технічний і юридичний асистанс. Мережа провайдерів в Україні поєднує більш 1000 організацій (лікарні, станції швидкої допомоги, СТО, евакуатори, юридичні фірми і т.д.). Допомогу українським громадянам за рубежем гарантує мережа Аларм Центрів, розташованих у Росії, Німеччині, Ізраїлі, Італії, Єгипті, Туреччині, Кіпрі, Чехії, Словаччині.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас