Затримані злочинці, які спалили аптеку, намагаючись заволодіти грошима з банкомату ПриватБанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Затримані злочинці, які спалили аптеку, намагаючись заволодіти грошима з банкомату ПриватБанку

Кримінал
442
До абсолютно несподіваних результатів привело розслідування факту вибуху в приміщенні аптеки в місті Марганці Дніпропетровської області. Встановлено, що аптеку спалили троє злочинців, котрі намагалися оволодіти грошима з банкомату ПриватБанку.
Як стало відомо, в ніч на 19 грудня в результаті вибуху повністю згоріла аптека на вулиці Київській, розташована на першому поверсі житлового будинку. Про вибух стало відомо негайно, оскільки на банкоматі ПриватБанку, встановленому в приміщенні аптеки, спрацювала сигналізація і сигнал пожежної тривоги надійшов на пульт ДСО. Бригадою МНС, яка оперативно прибула, пожежу локалізовано і погашено. На щастя, людських жертв в 56-квартирному будинку вдалося уникнути.
Наразі співробітниками міліції встановлені і затримані троє зловмисників 1986, 1987 і 1989 років народження, які призналися в скоєнні злочину. Проникнувши вночі в аптеку, вони намагалися розкрити банкомат і вкрасти гроші. Проте дістатися до готівки не вдалося, і злочинці вирішили помститися банку, по суті, терористичним способом. Обливши грошову машину бензином, банкомат підпалили і сховалися. В результаті підпалу стався вибух і почалася пожежа, яка повністю знищила весь торговельний зал аптеки і зовнішню конструкцію банкомату.
21 грудня за заявою банку порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України "Умисне знищення майна шляхом підпалу, вибуху або іншим небезпечним способом". Збиток ПриватБанку від знищення банкомату склав понад 70 000 гривень. Проте гроші, що знаходилися в ньому, залишилися неушкодженими завдяки вогнестійкому сейфу.
Керівництво ПриватБанку прийняло рішення про нагородження співробітників правоохоронних органів, які оперативно розкрили злочин, грошовими преміями.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас