У Києві пограбували відділення "Райффайзен банка Аваль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві пограбували відділення "Райффайзен банка Аваль"

Кримінал
1408
У Голосіївському районі Києва внаслідок збройного нападу на відділення "Райффайзен банка Аваль" з каси було викрадено 160 тис. грн. Як повідомили РБК-Україна у Головному управлінні столичної міліції, невідомий зайшов до фінустанови, та, погрожуючи касиру пістолетом, став вимагати гроші. Отримавши їх, він зник з місця події.
Наразі працівники міліції вивчають вилучений відеозапис, встановлюють та розшукують особу, яка вчинила злочин.
Порушено кримінальну справу за ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.
Ще одне пограбування банку сталося сьогодні, 10 грудня, у Донецьку. Як повідомляє прес-служба ГУМВС у Донецькій обл., о 13:10 у відділення "Правекс-банку", яке розташоване на вул. Кірова, в Кіровському районі міста, зайшов невідомий, та погрожуючи пістолетом, заволодів грошима фінансової установи, після чого зник. За словами начальника Кіровського РВ м. Донецька Володимира Зіборова, працівники банку натиснули сигнал тривоги, проте представники охоронної фірми прибули після того, як злочинець покинув місце злочину. Міліцією був введений план "Перехоплення", ведеться розшук злочинця.
Нагадаємо, 28 листопада ц.р. в Києві сталося пограбування відділення Ощадбанка на вул.Ярмоли. Пограбування було здійснене серед білого дня, близько 15:40. Невідомий, загрожуючи пістолетом, забрав з каси близько 700 грн, а потім сховався.
А за декілька днів до цього, 25 листопада, було пограбовано ще одне відділення "Ощадбанка" - на вул. Лагерній. У приміщення банку близько 18:20 зайшли троє невідомих, на вигляд близько 30 років, одягнені вони були у все чорне. Один з нальотчиків залишився біля дверей, а двоє інших попрямували до каси і, загрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали 5 тисяч гривень та 1,5 тис. доларів, після чого зникли з місця події.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас