З банкомату Райффайзен Банк Аваль викрадено 238 тисяч гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З банкомату Райффайзен Банк Аваль викрадено 238 тисяч гривень

Кримінал
17589
Співробітники райвідділу міліції м. Радивилів (Рівненська обл.) отримали повідомлення про те, що злочинці викрали 238 тисяч гривень з банкомату "Райффайзен банк Аваль".
Банкомат цієї фінансової установи розташований в приміщенні будинку побуту в самому центрі міста Радивилова, повідомляє кореспондент FROM-UA.
"Поки бабулька-охоронниця спала на третьому поверсі приміщення, туди пролізли злодії. Вони автогеном розрізали банкомат і забрали звідти 238 тисяч гривень готівки. Зараз ми шукаємо злочинців, які дуже добре знали будову цього банкомату", - говорить начальник райвідділу міліції Віктор Мінько.
Зазначимо, що в липні минулого року подібна крадіжка була здійснена відразу з двох банкоматів - "ПриватБанку" та "Кредобанку", розташованих в приміщенні швейної фабрики в центрі міста Рівного, за сто метрів від міського райвідділу міліції.
Тоді злочинцям дістались майже 500 тисяч гривень. У місті Дубно вони "вигребли" ще з одного банкомату 48 тисяч гривень. Розшукати тих злодіїв міліції до цих пір не вдалося.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас