В Інтернеті з'явились фото більше 500 банківських шахраїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Інтернеті з'явились фото більше 500 банківських шахраїв

Кредит&Депозит
1308
ПриватБанк виклав на своєму офіційному сайті фотографії 550 осіб, яких фінустанова звинувачує в шахрайстві. "Злочинці, що орудують в банківській сфері, незалежно від важкості злочинів завдають серйозного збитку безпосередньо банку, його співробітникам, клієнтам, звичайним громадянам. Надаючи якусь інформацію про злочинця в своїй або іншій області України, Ви не лише сприяєте затриманню небезпечних для суспільства індивідів, але і отримуєте матеріальну винагороду", - говориться в офіційному повідомленні банку, котре супроводжує фотографії.
Зазначимо, що в Україні діє презумпція невинності, згідно з якою назвати людину злочинцем може лише суд після розгляду. Отже, ПриватБанк, який самовільно звинуватив в шахрайстві більше півтисячі людей, ризикує зіткнутися із зустрічними звинуваченнями в наклепі і поширенні відомостей, що заплямовують гідність і честь громадян.
Якщо ви впізнали "злочинця" за розміщеною на сайті фотографією, ПриватБанк просить повідомити про це в "Чергову частину" фінустанови. "Після цього з Вами зв'яжуться відповідальні співробітники ПриватБанку, з якими Ви зможете обговорити способи надання інформації і дізнатись розмір винагороди. Вся отримана інформація - суворо конфіденційна", - говориться в повідомленні.
Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Ющенко підписав указ, яким дав доручення державній прикордонній службі зробити всі необхідні дії для блокування виїзду з країни недобросовісних позичальників проблемних Укрпромбанку і банку "Надра".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас