Тимошенко виступає за збереження монопольного становища "Укрпошти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко виступає за збереження монопольного становища "Укрпошти"

276
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко підтримує посилення монопольної ролі Українського державного підприємства поштового зв'язку ("Укрпошти").
"Те, що мене насторожило, - це створення альтернативних комерційних, комунальних, яких завгодно поштових відділень. Я абсолютно з вами згодна в тому, що тільки струнка державна система "Укрпошти" може забезпечити надійну доставку кореспонденції", - сказала прем'єр, виступаючи на 3-м Всеукраїнському форумі працівників поштового зв'язку в п'ятницю.
Ю.Тимошенко доручила Міністерству транспорту й зв'язку підготувати проект змін до закону про поштовий зв'язок відносно неможливості створення таких альтернативних структур.
Вона вважає, що такі зміни не будуть перешкодою для конкуренції, оскільки відповідні послуги й "є природною монополією держави".
"У питаннях демонополізації також повинні бути свої рамки. Деякі функції держави повинні бути чітко організовані й навіть монополізовані. Називається це природними монополіями. Така практика існує в усім світі", - додала Ю.Тимошенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас