Парфененко: Заявки на ознайомлення з діяльністю ОПЗ для подальшої участі у приватизаційному конкурсі подали 11 комерційних структур — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парфененко: Заявки на ознайомлення з діяльністю ОПЗ для подальшої участі у приватизаційному конкурсі подали 11 комерційних структур

Фондовий ринок
250
Заявки на ознайомлення з діяльністю Одеського припортового заводу з метою подальшої участі в приватизаційному конкурсі подали 11 комерційних структур.
Про це повідомив в.о. голови Фонду державного майна України (ФДМУ) Дмитро Парфененко сьогодні журналістам у Кабінеті міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.
"11 компаній, підписали угоду про конфіденційність, серед них дві серйозні російські структури, також пішли серйозні інвестбанки", - сказав Парфененко. Він висловив упевненість, що кількість учасників конкурсу буде більшою, ніж 11.
"На підході інші серйозні структури, зокрема норвезька YARA. Вони ще не подали офіційну заявку, тому що в них тривалий процес прийняття рішень. Але в нас уже відбувся з ними діалог, і немає сумнівів, що вони теж будуть брати участь у конкурсі. У мене також відбулася розмова з послом Індії, і він пообіцяв, що дві серйозні індійські структури також візьмуть участь у конкурсі", - сказав Парфененко.
Він також повідомив, що сьогодні на ОПЗ із метою ознайомлення з його виробничою діяльністю виїхали представники грузинської комерційної структури, що подали відповідну заявку у ФДМУ. "Інші зацікавлені представники поїдуть туди після 10 серпня", - підкреслив Парфененко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас