Приватбанк провів розіграш призів серед власників пенсійних пластикових карт у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк провів розіграш призів серед власників пенсійних пластикових карт у Львові

Фінтех і Картки
124
У рамках всеукраїнської акції, присвяченої міжнародному Дню літньої людини, Приватбанк провів розіграш призів серед власників пенсійних пластикових карт у Львові. Як повідомили представники Західного ГРУ Приватбанку, розіграш грошових призів у розмірі від 10 до 100 гривень пройшов серед усіх власників пенсійних пластикових карт, відкритих у будь-якому відділенні Приватбанку у Львові. Переможцями розіграшу стали більш 20 пенсіонерів – жителів міста.
Також у період з 1 жовтня по 1 листопада 2002 року Приватбанк проводить акцію, у рамках якої всі пенсіонери, які уже мають пенсійний рахунок чи пенсійну карту Приватбанку, так і ті, що уклали договір пенсійного обслуговування з Приватбанком у період акції, стануть учасниками загальнонаціонального розіграшу грошових призів, серед яких і два головних призи по 2002 гривні.
Довідка:
у даний час Приватбанк обслуговує понад 300 тисяч власників пенсійних рахунків, з них більш 170 тисяч чоловік мають пенсійну пластикову карту. Обслуговування пенсійних рахунків здійснюють більш 1330 філій і відділень Приватбанку, також до послуг власників пенсійних карт більш 500 банкоматів, 1 600 пунктів видачі наявних і 17,5 тисяч торгово-сервісних точок по всій території України.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас