Проблемні банки: Що робити, якщо ваше відділення закрилося — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблемні банки: Що робити, якщо ваше відділення закрилося

1614
Газета "Дело" з'ясувала, що робити клієнтам проблемних банків, якщо відділення, у якому вони обслуговувалися, потрапило під скорочення.
Родовід Банк
У цьому банку за останні три місяці кількість відділень скоротилася в усій Україні з 167 до 92. Як повідомили в колл-центрі, рахунки клієнтів із закритих відділень переводили в сусідні або центральні структурні підроділи банків. "Подзвоніть безкоштовним номером: 8-800-50-8888-0, назвіть адресу свого відділення, і вам обов'язково підкажуть, де можна погасити кредит або де отримати інформацію про депозит та інші банківські продукти", - повідомили в прес-службі "Родовіда".
"Арма"
У цьому банку повідомили, що за травень-червень у них закрилося два відділення - у містах Рівне і Бровари. Усі рахунки клієнтів цих відділень переведені в головний офіс банку, розташований у Києві, вул. Жилянська, 41-а. Додаткову інформацію клієнти банку можуть отримати за телефоном: 251-11-51.
"Біг Енергія"
Як повідомили в прес-службі, тут 9 червня закрилося поки тільки одне відділення №1 у місті Кузнецовськ Рівненської області. Усі активи і зобов'язання цього відділення перейшли на обслуговування у філію банку в місті Кузнецовську за адресою: мікрорайон Вараш, 25. Клієнти можуть довідатися докладнішу інформацію за телефоном: 8-03636-382-75.
Надра Банк
Скільки всього закрилося відділень із часу введення тимчасової адміністрації, у банку відповісти не змогли. У колл-центрі, щоправда, сказали, що в Києві за останній час закрилися відділення на вул. Дегтярівській, Пушкінській, на бул. Тараса Шевченко. Куди саме "переїхали" рахунки клієнтів, потрібно питати за телефоном в колл-центрі.
Банк Київ
У колл-центрі фінустанови повідомили, що останнім часом вони теж скоротили філії й відділення в кожному районі. Щоправда, інформація про те, у якому саме і скільки, виявилася недоступною. Клієнтам таких відділень порадили уточнювати її в центральному офісі банку на вул. Богдана Хмельницького, 16/22, або за телефоном: 206-51-83.
Укрпромбанк
За даними прес-служби банку, за останні 2,5 місяця було закрито 17 відділень. Довідатися місце розташування, контакти і режим роботи відділень, куди переведені клієнти, можна в інформаційно-довідковій службі банку за телефоном: 8-800-500-23-50.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас