Шуфрич: Тігіпко пішов від Януковича і з'явився там, де з'явилася маржа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шуфрич: Тігіпко пішов від Януковича і з'явився там, де з'явилася маржа

2408
Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич назвав безперспективним повернення в політику Сергія Тігіпка.
"Він пішов від Януковича, він пішов у найважчу хвилину, і з'явився там, де з'явилася маржа, тобто з'явився у владі при Тимошенко. Яка мотивація його була приходу у владу - це його питання, це його право, зрештою. Але я думаю, що Сергій тим самим перекреслив собі будь-які політичні перспективи", - сказав Шуфрич 26 квітня в ефірі телекомпанії ТВі.
При цьому регіонал висловив думку, що можливе висування Тігіпком своєї кандидатури на виборах Президента буде спрямовано в першу чергу на зниження рейтингів лідера ПР Віктора Януковича.
"Якщо він буде балотуватися в Президенти, його інакше як штрейкбрехера, такого троянського коня для Януковича сприймати не можна, а тут люди розберуться дуже швидко", - підкреслив депутат, і в зв'язку з цим порекомендував Тігіпкові не висувати свою кандидатуру.
Як повідомлялося, учора, 26 квітня, Сергій Тігіпко заявив про намір балотуватися в Президенти.
У березні 2008 року Кабінет міністрів призначив Тігіпка радником прем'єр-міністра на громадських засадах. Під час кампанії з виборів Президента в 2004 році Тігіпко очолював штаб кандидата в президенти Віктора Януковича, але в листопаді 2004 пішов із цієї посади і подав у відставку з посади голови Національного банку.
Після цього Тігіпко заявляв, що не має наміру повертатися в політику. Сьогодні ж він не приховує своїх президентських амбіцій. "Не подобається мені те, що відбувається в країні. Не хочу спостерігати, хочу на це впливати", - заявив банкір минулого тижня.
25 квітня, відбулося закрите засідання політради Трудової партії України. Однак Сергій Тігіпко на зустріч не з'явився. Раніше ЗМІ повідомляли, що політрада має намір рекомендувати з'їзду підтримати обрання Тігіпка на посаду голови партії, після чого, за інформацією журналістів, Тігіпко може оголосити про участь у виборах президента.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас