Приватбанк запровадив послугу грошових переказів SWIFT-TO-CHECK — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк запровадив послугу грошових переказів SWIFT-TO-CHECK

409
Приватбанк приступив до здійснення послуги SWIFT-TO-CHECK – здійснення міжнародних грошових переказів фізичних осіб з одержанням іменного чека банку JPMorgan Chase. Здійснення перекладу SWIFT-TO-CHECK виробляється через систему SWIFT-платежів і можливо як з валютного рахунку відправника, відкритого в Приватбанкові, так і без відкриття рахунку. Для відправлення перекладу необхідно вказати ім'я одержувача і його поштову адресу. Після здійснення перекладу, його одержувач протягом декількох днів одержить поштою іменний чек банку JPMorgan Chase, після пред'явлення якого банк здійснює оплату чека. Випущений чек дійсний протягом 6 місяців із дня виписки.
За словами фахівців Приватбанку, послуга SWIFT-TO-CHECK є зручною формою міжнародного грошового переказу, найбільш кращою для оплати навчання, юридичних послуг за рубежем, оплати витрат по придбанню літератури і передплатних видань, оплати участі в міжнародних зустрічах, виставках, конгресах, конференціях і симпозіумах. Немаловажною перевагою даної послуги є і те, що одержувач на руки одержує чек на ту суму, що була відправлена відправником (додаткові комісійні банком-кореспондентом не утримуються). Також відправник засобів має можливість зупинити виплату перекладу, якщо засоби по чеку ще не виплачені одержувачу.
Партнером банку в реалізації даного проекту виступає один з найбільших міжнародних банків JPMorgan Chase Bank, що має широку мережу відділень у США, країнах Європи й усього світу. Відправити переклад SWIFT-TO-CHECK можна в будь-якім відділенні Приватбанку по всій Україні.
Довідка:
Приватбанк входить у вісімку найбільших українських системних банків. За станом на 01.07.2002р. статутний фонд банку складає 260 млн. грн., капітал – 403 млн. грн. У 2002 році Приватбанк упровадив систему термінових грошових переказів PrivatMoney, що забезпечує миттєвий переклад засобів фізичних осіб по Україні, а також між Україною, Росією і Латвією. Регіональна мережа Приватбанку нараховує більш 1300 відділень і філій по всій Україні
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас