Кабмін зобов’язав забезпечити постраждалих від вибуху в Євпаторії новим житлом до 1 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін зобов’язав забезпечити постраждалих від вибуху в Євпаторії новим житлом до 1 січня

Казна та Політика
199
Кабінет міністрів зобов'язав Євпаторійський міськвиконком та Міністерство праці і соціальної політики до 1 січня 2009 р. забезпечити усіх постраждалих від вибуху в житловому будинку новим житлом або компенсацією за нього. Таке розпорядження було прийнято сьогодні на позачерговому засіданні уряду.
За словами прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, згідно з цим документом Рада міністрів АР Крим, місцеві державні адміністрації спільно з Міністерством регіонального розвитку та будівництва, Міністерством з питань ЖКГ мають провести огляд підвальних і цокольних приміщень житлових будинків навчальних і лікувальних закладів щодо наявності в них небезпечних виробництв або речовин і вжити заходи для припинення їх діяльності.
Крім того, до 29 грудня ц.р. необхідно завершити складання списків постраждалих, а до кінця року – виплатити їм усі компенсації. Міністерство з питань регіонального розвитку, будівництва та міністерство з питань ЖКГ та Рада міністрів АРК впродовж 1 дня мають завершити перевірку вцілілих під"їздів постраждалого будинку, і в разі непридатності квартир до проживання надати мешканцям нове житло.
Кабмін доручив також перевести на бюджетну форму навчання постраждалих від вибуху студентів.
В свою чергу заступник міністра праці та соціальної політики Павло Розенко зазначив, що постраждалі від вибуху житлового будинку в Євпаторії до 29 грудня 2008 р. зможуть вселитися у нові квартири. Він також повідомив, що постраждалим громадянам, які перебувають у лікарнях, буде виплачено по 10 тис. грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас