На страховому ринку України стартує безпрецедентний проект — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На страховому ринку України стартує безпрецедентний проект

3206
З 11 грудня 2008 року на український страховий ринок виходить новий гравець - "Дисконт-страхування" (www.d-ins.com.ua). Даний проект реалізований компанією "Фінанс-сервіс", що спеціалізується на наданні консалтингових послуг у фінансовому секторі.
"Дисконт-страхування" орієнтоване на залучення і обслуговування клієнтів через інтернет, що дає можливість уникнути витрат, властивих іншим каналам продажів. В рамках вказаного проекту клієнти зможуть придбати страхову послугу з її реальної ціни з незначною націнкою за сервісні послуги, які пропонує "Дисконт-страхування". Вартість страхування в мережі буде істотно менше традиційних каналів продажів страхових компаній - банків і автосалонів. За словами керівника проекту В'ячеслава Жевага, вартість страхування в деяких випадках може бути навіть нижче за пропозицію страхової компанії, знижки досягають рівня 30% від страхового тарифу.
В рамках проекту продаватимуться страхові продукти лише відомих брендів українського страхового ринку: СК "Українська страхова група", НАСК "Оранта", СК "Альфа-гарант". Цікавою особливістю є те, що технологія роботи "Дисконт-страхування" також мінімізує і участь клієнта в процесі врегулювання збитків. В рамках проекту забезпечується безпрецедентна On-line підтримка укладених договорів. Тепер клієнти страхових компаній, інтегрованих в даний проект, зможуть отримувати консультації, інформацію про стан їх справ на виплату відшкодування, бракуючих документах, ініціювати внесення змін до договору страхування, а також скористатися іншими сервісами на сайті "Дисконт-страхування". За словами фахівців така технологія обслуговування клієнтів в даний час дійсно не має аналогів в Україні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас