Форекс - огляд за п'ятницю 08.08.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - огляд за п'ятницю 08.08.08

Валюта
143
Долар показує одне із найстрімкіших зміцнень своїх позицій в історії. Вчора Жан-Клод Тріше додав позитива хіба що казначейським облігаціям. Долар зміцнюється в усьому спектрі ринку. Ринок цінних паперів з фіксованою прибутковістю: Німецькі державні облігації Німеччини закрилися вчора з ростом після коментарів Тріше.
Ринок акцій США впав, в основному втрати несуть фінансові та страхові компанії. На товарно-сировинний ринок: золото та срібло рухаються під впливом сильного долара вниз. Розпродаж нафти поки зупинився на рівні 117.00. Російський фондовий ринок валиться вниз швидкими темпами. Долар росте проти всіх основних ринків. Щодо рубля долар виріс на максимальну величину за останні 8,5 років.
Причиною настільки глибокого та інтенсивного руху стали публікація стейтменту голови ЄЦБ і Індекс підписаних договорів про продаж на ринку житла. Виходу 2-ого ніхто не міг очікувати на такому високому рівні. Показник склав 5,3% проти очікувань в -1,9%. Колосальне розходження між прогнозом і фактом.
В результаті на тлі висловлень Тріше про те, що ставка в Єврозоні вкрай малоймовірно буде підвищена цього року, а ФЕД після подібної статистики все-таки може піти на підвищення процентних ставок наприкінці року, тим самим скорочуючи диференціал процентних ставок і забезпечуючи більшу доларову прибутковість, робить Американську валюту вкрай привабливої.
В результаті торговельний діапазон з долара за 2 торговельних дні склав понад 500 пунктів. Ринок не бачить ніяких підтримок і падає вниз без будь-яких затримок. Безпрецедентний випадок для ринку Forex!
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас