"Укртелеком" відкриє дочірнє підприємство в Німеччині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" відкриє дочірнє підприємство в Німеччині

Фондовий ринок
211
Акціонери компанії "Укртелеком" 7 серпня на загальних зборах ухвалили рішення створити дочірнє підприємство компанії в Німеччині під назвою "Укртелглобал". Якщо назва "Укртелглобал" не можна буде зареєструвати в Німеччині, то воно буде змінено. Місцем дислокації підприємства буде Франкфурт-на-Майні.
Підприємство буде створено у формі товариства з обмеженою відповідальністю зі статутним капіталом 25 тис. євро. Збір коштів на створення дочірнього підприємства та отримання ліцензії НБУ на інвестиції за кордон доручений голові правління Георгію Дзекону.
Мета створення підприємства - надання телекомунікаційних послуг, фіксованого та мобільного зв'язку, Інтернету, IP-телефонії, а також співробітництва із закордонними операторами. На зборах акціонерів також ухвалене рішення про створення в складі "Укртелекома" нової філії - "Центра продажу послуг".
ВАТ "Укртелеком" займає 78,5% вітчизняного ринку фіксованого зв'язку й обслуговує близько 10 млн. абонентів. Також компанія надає послуги мобільного зв'язку в стандарті UMTS і має у своєму розпорядженні абонентську базу в розмірі 13,5 тис. чоловік. 92,16% акцій підприємства перебувають у власності держави, 0,7% продано на біржі й 7,14% компанії належать працівникам підприємства.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас