Квартира за 30 млн дол - одна з найдорожчих у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квартира за 30 млн дол - одна з найдорожчих у світі

Нерухомість
322
У споруджуваному дубайському комплексі Trump tower (Вежа Трампа), розташованому на штучному архіпелазі Palm Jumeirah, виставлений на продаж перший пентхаус.
Найдорожчі апартаменти продаються більш ніж за $30 млн.
Така ціна побила попередній рекорд найдорожчих апартаментів у Дубаї, які продавалися за суму біля $12 млн.
У комплексі всього два пентхауси. Інші апартаменти в комплексі - квартири від 80 до 700 квадратних метрів.
Trump tower - 62-поверховий комплекс, що складається з двох веж, що стоять окремо, зі сталі й скла, що піднімаються над монорейковою дорогою й центральним парком міста. В готелі буде 378 номерів, також у хмарочосі помістяться 385 квартир, 4050 кв. метрів торговельних площ й 5400 кв. метрів офісних приміщень. Комплекс буде найвищим спорудженням на Palm Jumeirah. Закінчення будівництва планується на 2011 рік.
Дональд Трамп, голова Trump Organisation, заявив, що співробітництво компаній дозволить створити розкішне місце, що стане "обов'язковим до відвідування для будь-якого процвітаючого мандрівника".
"Готель буде не тільки вражати своїми розмірами та архітектурними рішеннями, він також зможе запропонувати кращі умови для відпочинку у світі, а експерти обраних будівельних компаній гарантують серйозність виконання наших задумів", - розповів мільярдер Трамп.
З вікон готелю буде відкриватися панорамний вид на затоку, також гостям будуть запропоновані ексклюзивні послуги: приватний пляж, яхт-клуб, широкий вибір фешенебельних ресторанів, додав магнат.
Будинок уже встиг стати одним з найдорожчих в ОАЕ: тільки Burj Dubai, найвищий будинок у світі, продається дорожче.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас