Газ для жителів Харкова та області може подорожчати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газ для жителів Харкова та області може подорожчати

Енергетика
111
З вимогою підвищити тарифи на газ на площу Свободи вийшли близько двохсот газовиків, які підтримали всеукраїнську акцію профспілки працівників нафтогазової промисловості під стінами Кабміну.
У Харкові мітинг проходив у середу, 6 серпня, і протривав близько години, фактично закінчив його заступник губернатора Олег Шаповалов, пообіцявши передати вимоги газовиків уряду.
Одну з вимог, що озвучили мітингувальники, може вирішити тільки держава: розрахуватися за надані послуги із транспортування газу. У випадку ігнорування підприємство погрожує припинити газопостачання споживачів (крім тих, відключення яких неможливо здійснити з технологічних причин).
"Зараз газовики з кожної гривні, сплаченої за газ, одержують 24 копійки, а хочуть хоча б 40. Тоді б і зарплату можна було б підняти до 2 500 тисяч гривень (зараз вона 1 500 гривень)", - повідомив начальник фінансового відділу ТОВ "Харківміськгаз" Олег Ущенко. Якщо їхні вимоги будуть виконані, газовики готові не підвищувати вартість блакитного палива для простих споживачів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас