Співачка Шер продає свою віллу в Малібу за 45 млн. дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співачка Шер продає свою віллу в Малібу за 45 млн. дол.

Нерухомість
205
Американська співачка Шер виставила на продаж свою віллу, розташовану в місті Малібу (штат Каліфорнія), повідомляє Wall Street Journal.
Вілла в стилі Ренесанс, площею 14 тис. кв. футів (460 км. м.), розташована на мальовничій скелі з видом на Тихий океан. У будинку - 6 спалень, 7 ванних кімнат, театр і гімнастичний зал. Площа прилеглої ділянки - 1,7 акрів (7 тис. кв. м.), на яких розмістилися тенісний корт, басейн і будиночок для гостей. За свою віллу 62-річна поп-діва хоче виручити $45 млн.
Однак, можливо потенційному покупцеві вдасться трохи збити ціну в контексті загального зниження цін на житло в США. Наприклад, американському баскетболістові Шакіллу О'нілу (Shaquille O'Neal) недавно довелося знизити ціну за свій будинок у Маямі з $32 млн. до $29 млн.
Шер придбала цю ділянку в 1992 році і побудувала віллу, проект якої брав участь в архітектурній виставці Architectural Digest в 2002 році. Однак в 2006 році співачка розпродала колекцію, що розміщалася в будинку, неоготичного антикваріату, меблів та особистих речей на аукціоні і затіяла ремонт. За свідченням ріелтера, що займається продажем будинку, після ремонту будинок набув більш пляжний вид.
Шер активно торгує нерухомістю. Так, в 2006 році вона придбала квартиру в Лос-Анджелесі й, у тому ж році, придбала будинок на узбережжі Флориди за $8 млн.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас