Harley-Davidson - в продажі офіційно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Harley-Davidson - в продажі офіційно

266
"Атол Холдинг" одержала ексклюзивні права на продаж і сервісне обслуговування легендарної марки.
ЗАТ "Атол Холдинг" (м. Київ) підписало дилерський контракт із компанією Harley-Davidson Europe про продаж в Україні мотоциклів Harley-Davidson. Про це повідомляє УНІАН.
"Ми йшли до цього більше 5 років. І тепер я з гордістю можу повідомити, що саме Група компаній "Атол Холдинг" одержала ексклюзивне право на бренд Harley-Davidson Kyiv", - цитує прес-служба голову правління ЗАТ "Атол Холдинг" Віктора Петренка.
За його словами, до кінця сезону компанія планує відкрити в Києві перший в Україні сервісний центр і show-room Harley-Davidson, представивши клієнтам широкий перелік послуг із продажу, ремонту та обслуговування техніки Harley-Davidson.
Harley-Davidson 21 серпня 2008 року святкує 105 річницю з дня заснування підприємства з випуску мотоциклів легендарної американської марки, які є культовими для багатьох прихильників і шанувальників не тільки продукту, але й культури в усім світі. У місті Мілуокі, де розташований завод з виробництва легендарних мотоциклів, збереться більше 10 000 чоловік, щоб привітати Harley-Davidson з ювілеєм.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас