Форекс - прогноз на четвер 07.08.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на четвер 07.08.08

Фондовий ринок
145
15:00 - Рішення щодо процентної ставки Банку Англії. Консенсус - 5%. Процентна ставка з репо угод - це процентна ставка, під яку Банк Англії видає короткотермінові позики під забезпечення цінних паперів.
Ця процентна ставка є основною у Великобританії. (Repo - repurchase agreement - договір, відповідно до якого продавець зобов'язується викупити цінний папір назад у покупця за встановленою ціною в певну дату в майбутньому). Очікується, що базова процентна ставка буде залишена без змін, оскільки в Банку Англії як і раніше зв'язані руки і він також як і ФЕД та ЄЦБ залишається стороннім спостерігачем.
15:45 - Рішення щодо процентної ставки ЄЦБ. Ставка рефінансування - процентна ставка, що є мінімально можливою для заявок на залучення коштів у тендері Європейського центрального банку. ЄЦБ кожні два тижні проводить тендер з розміщення коштів, що необхідно для підтримки ліквідності в грошовій системі. Як завжди більше інтригуючим буде виступ Тріше о 16:30. Чи уподібнитися Жан Клод Тріше Бену Бернанке і змінить тон на нейтральний покаже час і це буде одним із ключових моментів подальшій динаміці євродолара.
16:30 - Первинні заявки на допомогу з безробіття тижд/тижд (з 27.07 по 02.08). На мій погляд дуже уважно варто ставитися до даного показника, адже він показує тижневу зміну кількості заявок на одержання допомоги з безробіття. Цифри не завжди відбивають реальну картину подій. Зменшення кількості заявок на допомогу з безробіття є сприятливим чинником для зростання курсу долара. Поки робити висновки рано, оскільки це перші дані в цьому місяці. Однак у випадку виходу даних у рамках прогнозу долар США може продовжити зміцнення.
18:00 - Індекс підписаних договорів про продаж на ринку житла м/м (червень). Прогноз -1,3%. Продаж будинків на вторинному ринку США вираховується із закритих (сплачених) контрактів. З моменту оформлення контракту до сплати в середньому проходить два місяці. Даний показник дозволяє з випередженням оцінити ситуацію на вторинному ринку житла. Прогноз кращий за попереднє значення. Це ймовірно надасть підтримку долару США.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас