Форекс - прогноз на середу 06.08.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 06.08.08

Фондовий ринок
152
09:00 - Індекс випереджальних індикаторів у Японії (червень). Нагадаю, що індекс випереджальних індикаторів є середньозваженим значенням 13-ти основних різних індикаторів за основними сегментами економіки та використовується для визначення майбутнього стану економіки. Консенсус становить 91,1%. Даний показник виходить разом з індексом співпадаючих індикаторів.
14:00 - Замовлення в обробній промисловості в Німеччині за червень. Прогноз - 0,5 м\м. Попереднє значення - (-0,9), що взагалі позитивно для європейської валюти. Індикатор покаже зміну кількості замовлень в обробній промисловості країн EZ, як окремо , так і у цілому в регіоні. Побачимо, які ж перспективи росту/падіння обсягів виробництва, та економіки в цілому. Публікується щомісяця в порівнянні з попереднім місяцем, і аналогічним періодом того ж місяця роком раніше. Індикатор береться ринком до уваги й ми можемо побачити значний рух з європейській валюті після публікації.
18:00 - Запаси нафти та нафтопродуктів - EIA Crude Oil Stocks. Поперед. знач. -0.1млн. до 295.2 млн.
23:00 - (Treasury STRIPS) у США. Покупка цінних паперів за даними Казначейства США - показує приплив капіталу в державу. Прогнозних даних немає, але важливіша динаміка фактичних попередніх значень. Попередні 2 місяці показали зростання припливу капіталу. Індикатор показує й підтверджує реальне положення речей, як і в економіці так і на ринку. Збільшення показника призводить до збільшення довіри національних і міжнародних інвесторів і зростання сукупного попиту на Американські активи. Найважливіший показник для визначення глобальних настроїв і фундаментальних оцінок ринку та економіки в цілому.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас