Форекс - огляд за понеділок 04.08.08 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - огляд за понеділок 04.08.08

Фондовий ринок
94
Найскладніший період за десятиріччя - 9 серпня відзначаємо рік фінансової кризи. Перегляд ВВП за 4-ий 2007 року та 1-ий квартал 2008 показав негативний приріст, що дало підстави зробити висновок про те, що в найбільшій економіці світу пройшла рецесія.
Після подібної новини очікувати того, що ФЕД натякне на якнайшвидше підвищення ставок не варто. Chicago PMI однак перевищує психологічно важливий рівень 50. Це актуальна та “свіжа” інформація на відміну від ВВП, що є вже історією і можливо буде проковтнутий ринком.
У понеділок індекс активності в діловому секторі Туманного Альбіону склав 36,7, що нижче очікувань - фунт продовжив своє впевнене зниження. Інфляційні показники єврозони надали підтримку в моменті європейській валюті.
Однак базовий індекс витрат на особисте споживання виріс та опублікувався краще очікувань. Фабричні замовлення вийшли набагато кращими за прогнози. Все це дозволило відіграти зростання курсу євро, що намітилося. Учасники чекають стабілізації курсу після засідання ФРС та ЄЦБ. На момент складання даного огляду нафта проходить рівень $1,20 за барель. Технічно як і раніше надходять сигнали на продаж.
Однак із цим я б почекав і дочекався більше високих рівнів для шортов. З іншого боку підтримка 1,55 може не встояти та у найближчий час, якщо сентимент збережеться підемо ще.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас