Автомобіль за 2500 дол. вже на конвеєрі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобіль за 2500 дол. вже на конвеєрі

3000
Коли в січні цього року індійська компанія Tata представила публіці свій новий автомобіль під назвою Nano, то ніхто не повірив. Не повірив тому, що Tata буде продавати цю машину всього за $2500 - саме така ціна була початково заявлена керівниками компанії. Однак потім Nano показали на автосалоні в Женеві. Керівники Tata знову говорили, що машина буде коштувати $2500. І знову ніхто не вірив.
Але індійцям було однаково. Вони посилено тестували машину в Індії (один раз Nano навіть зняли на камеру мобільного телефону). А от зараз з'явилися перші докази того, що Nano незабаром з'явиться в продажі - ця модель уже перебуває на конвеєрі! Поки, щоправда, Tata проводить налагодження обладнання. І все йде до того, що перші Nano з'являться в продажі вже в жовтні цього року!
Під капотом Tata Nano ховається мотор об'ємом 624 "куба", що видає 33 к.с. (він працює в парі з 4-ступеневою механікою"). У базовій комплектації автомобіля не буде взагалі нічого зі звичних нам "наворотів". Найпростіший Nano не одержить навіть системи вентиляції (не кондиціонера, а саме вентиляції). У салоні буде тільки кермо, педалі і крісла.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас