Прес-Реліз. Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування населення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прес-Реліз. Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування населення

181
Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування населення регіону, забезпечуючи різноманітний спектр послуг і високий рівень обслуговування своїх клієнтів.
Черкаська філія ввела в експлуатацію банкомат, розташований за адресою: м. Сміла, вул. Рози Люксембург,4 ( у приміщенні компанії "Еліт"- клієнта філії). Банкомат працює цілодобово.
На території Черкаського регіону працюють усього 10 банкоматів та 9 POS-терміналів АБ "Брокбізнесбанк".
Удале розташування в регіоні банкоматів та POS-терміналів АБ "Брокбізнесбанк" допомагають швидко і якісно обслуговувати клієнтів - власників пластикових карток міжнародних платіжних систем .
Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" почала роботу з 2002 року і розташована за адресою: м. Черкаси, вул. Кірова, 55. У Черкаському регіоні відкриті і працюють 11 відділень банку. Філія надає повний спектр банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.
АБ " Брокбізнесбанк" активно працює на ринку фінансових послуг із просування карткових продуктів, розвиває мережу банкоматів, створює для клієнтів сприятливі умови для обслуговування. На 01.07.08 р. банк установив 380 банкоматів, 371 POS-термінал і пункт видачі готівки.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас