Ющенко: Виплата компенсацій не вплине на інфляцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: Виплата компенсацій не вплине на інфляцію

Казна та Політика
215
Виплата компенсацій потерпілим від стихії людям не вплине на інфляцію.
У цьому запевнив Президент України Віктор Ющенко сьогодні у Верховині Івано-Франківської області, під час своєї поїздки.
"Цього не потрібно боятися. Це нормальний процес", - відзначив Президент.
"Тут немає жодної інфляційної копійки - це кошти, які одержав бюджет від надходжень", - повідомив він журналістам.
"Підрахунки показали, що ми можемо втягнути в бюджет, не зачіпаючи інформації іншої сторони, приблизно 30 млрд грн. Ми в рамках позачергової сесії Верховної Ради зачепили хіба що одну десяту тих коштів, які надходять у бюджет у плановому порядку", - відзначив Віктор Ющенко.
"Це нормальні гроші, які прийдуть до людей, і на другій стороні ринку зустрінуть послуги, продукти, роботу", - переконаний Президент.
"Я усвідомлюю, що ті помилки, які були допущені в І півріччі, і коли мільярди гривень були кинуті на ринок, і вони не були покриті ні послугами, ні товарами, була завдана велика шкода для бідних людей. Тому що інфляція - це найстрашніший податок для бідних", - вважає Ющенко.
Нагадаємо, 3 серпня, села Івано-Франківської області, що постраждали від повені, відвідує Президент України Віктор Ющенко.
Як повідомлялося 15 липня, Президент України Віктор Ющенко заявив, що причинами високого рівня інфляції в країні є помилки у веденні економічної політики.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас