Російські біржі можуть стати повноправними членами WFE — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російські біржі можуть стати повноправними членами WFE

Фондовий ринок
154
Міжнародна федерація бірж (World Federation of Stock Exchanges, WFE) може ухвалити рішення щодо включення російських торговельних майданчиків ММВБ і РТС улітку 2009 р. як повноправні члени, повідомив журналістам глава Федеральної служби з фінансових ринків Росії (ФСФР) Володимир Миловидов.
На початку 2007 р. обидва ці майданчики одержали статус афілійованих членів, зараз мова йде про одержання повноправного членства. Як відзначалося, є ціла низка країн, у яких установлена вимога, що великі національні інвестиційні фонди можуть здійснювати операції на фондових біржах інших країн, тільки якщо ці майданчики є членами Міжнародної федерації бірж. Тому членство в цій організації передбачає можливість припливу додаткових глобальних гравців на національний ринок.
Учасниками WFE стають як традиційні торговельні майданчики, так і біржі похідних інструментів, клірингові компанії, інвестиційні інститути, депозитарії, а також IT-компанії та інтернет-трейдери. Провідні світові банківські установи і дилерські компанії також є учасниками WFE.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас