Влада Івано-Франківська просить підприємців утриматися від підвищення цін на продовольство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Івано-Франківська просить підприємців утриматися від підвищення цін на продовольство

122
Івано-Франківська міськрада звернулася до підприємців із проханням утриматися від підвищення цін на продовольчі товари першої необхідності. Відповідний лист-звернення підписав перший заступник міського голови Івано-Франківська Зіновій Фітель.
"У зв'язку з наслідками жахливого паводка, що завдав великої шкоди населенню міста і прилеглих сіл, з метою стабілізації цінової ситуації на ринку товарів продовольчої групи, забезпечення незахищених верств населення міста соціально значимими продовольчими товарами (хліб, молокопродукти, варена ковбаса, масло вершкове та ін.) за дорученням сесії міськради від 31 липня 2008 року прошу суб'єктів підприємницької діяльності всіх форм власності утриматися від підвищення цін на товари народного споживання", - сказано в зверненні.
Разом з тим міськрада просить підприємців дотримуватись вимог розпорядження облдержадміністрації №168 від 31 березня 2008 року "Про регулювання цін на окремі продовольчі товари" щодо граничного рівня торговельної надбавки в розмірі 15% до оптово-відпускної ціни виробника при реалізації варених ковбасних виробів, молока, сиру, сметани і масла вершкового.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас