Приватбанк відкрив регіональне управління в Житомирі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк відкрив регіональне управління в Житомирі

Фондовий ринок
146
3 серпня 2002 року відбулося відкриття Житомирського регіонального управління Приватбанку, у структурі якого на сьогоднішній день уже працює більш 20 відділень банку в Житомирі і районних центрах області. Як відзначив у ході церемонії відкриття Голова Правління Приватбанку Олександр Дубілет, розвиток регіональної мережі завжди був одним з головних пріоритетів банку. "Необхідність розширення нашого бізнесу в Житомирі назріла давно. Наша задача надати якісний банківський сервіс не тільки у великих містах, але й у віддалених районах, сільських регіонах країни" - підкреслив Олександр Дубілет. За його словами, банк прийшов у цей регіон з найсучаснішими банківськими технологіями, досвідом роботи на фінансовому ринку, що дозволить відновити систему банківського обслуговування на селі, надати клієнтам найвищий рівень банківського сервісу. Зі своєї сторони, керівники обласної адміністрації, облуправління НБУ підкреслили важливість активної роботи в регіоні одного з лідерів банківського ринку, що не тільки дасть поштовх розвитку здорової конкуренції на ринку і заповнить визначений дефіцит банківських послуг, але і буде сприяти впровадженню нових стандартів у фінансовій сфері, розвитку сучасної ринкової інфраструктури, особливо в сільських районах.
Як повідомив директор Житомирського регіонального керування Приватбанку Дмитро Дереча, відкриття в Житомирі регіонального управління найбільшого українського банку говорить про великий потенціал цього регіону, зацікавленості банку в стимулюванні розвитку регіональної економіки. Важливим напрямком роботи банку в регіоні стане підтримка підприємств промисловості й аграрного сектора, розвиток інфраструктури обслуговування платіжних карт, упровадження послуг інтернет-банкінгу і мобільного банкінгу, що дозволять клієнтам оперативно керувати своїми фінансами.
Особливу увагу банк має намір приділяти підтримці малого і середнього бізнесу для якого діє програма мікрокредитування, а також розвитку сучасної системи обслуговування приватних осіб. Сьогодні банк надає жителям регіону такі послуги, як широкий спектр депозитних внесків, видача й обслуговування пластикових карт, система споживчого кредитування, програми “Житло в кредит", "Автомобіль у кредит". "Також банк надає в Житомирському регіоні ряд унікальних послуг - термінові перекази грошей по Україні й у Росію по системі PrivatMoney, використання систем GSM і Інтернет-банкінга, реалізація предоплачених послуг операторів мобільного зв'язку", - відзначив директор Житомирського РУ Олексій Дереча. Говорячи про плани на майбутнє, Дмитро Дереча відзначив, що банк має намір стати лідером фінансового ринку регіону, активно працювати в сільських районах, де сьогодні відчувається дефіцит якісного банківського обслуговування.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас